Afspraak maken

Neem even contact met mij op voor een afspraak. Ik inventariseer vrijblijvend wat ik voor uw keuken kan betekenen.

Maak een afspraak

Nieuwe keuken

Vanzelfsprekend heb ik ook de mogelijkheid om een volledig nieuwe keuken voor u samen te stellen en te plaatsen. Door mijn uitgebreide contacten zijn de keuzes eindeloos, niet beperkt door het leveringsprogramma van een merk. Hierdoor is het mogelijk om vrijwel zonder compromis uw nieuwe keuken te realiseren.

Vele mensen gingen u tot volle tevredenheid voor. Nieuwsgierig? Neem contact met mij op en ik kom graag voor een gratis advies bij u aan huis.

Gerealiseerde nieuwe keukens

keuken in Bunnik met innovatieve afzuiging

De wens van de klant was een strakke keuken met strakke uitstraling van blad, fronten, wanden en plafond. Hier is gekozen voor een effen front met een ceramistone blad recht afgewerkt met facetrand. Er bestaan diverse soorten afzuigmogelijkheden motorloos aangesloten op externe motor, kap met luchtafvoerkanaal, kap met koolfilter installatie of zoals hier is gekozen voor een afzuigkap met eigen katalysator waarbij geen afvoerkanaal nodig is dus een strak geheel geeft op het eind resultaat.

totale invulling demontage oude keuken tot het plaatsen van de nieuwe

Bij deze klus moest de oude gedemonteerd worden en afgevoerd. Leidingen verlegd worden, het electra aanpassen, nieuwe keuken plaatsen, nieuwe tegels op de vloer en tegen de rugwand.

symetrie keuken

bij deze keuken is gekozen voor een strak geheel, symetrie uitgevoerd. Ceramistone blad met idem vensterbank en smetplint. Strakke fronten, praktische uittrekvoorraden en bovekasten met bodemverlichting. Perfect in harmonie met het totale interieur.

keuken met oud hollands wit gespoten eikenhouten fronten

Deze keuken heeft de uitstraling van "toen" met de praktische voordelen van nu. Zo is gekozen voor eikenhouten gespoten fronten met kader en kraaltje, praktische inrichtingen van de kasten met veel uittrekvoorraden. Het blad is uitgevoerd met Ceramistone door lopend in de vensterbank en spoelbak. de smetplint aan de achterzijde is ook uitgevoerd met Ceramistone. De schouw is ondersteund door twee handige kruidenkastjes. Deze keuken is voorzien van luxe apparatuur van Atag, volledig geintegreerde vaatwasser, combi stoomoven, koeler, gewone oven, inductiekookplaat en een itho afzuigunit.

Realisate: Kokendheet | © copyright 2016 Keukenrenovatie Arnold van Dam | CMS