Afspraak maken

Neem even contact met mij op voor een afspraak. Ik inventariseer vrijblijvend wat ik voor uw keuken kan betekenen.

Maak een afspraak

Keuken renovatie

totale renovatie keuken Bilthoven

Bij deze totale renovatie is gekozen voor een Ceramistone blad met vensterbank in hetzelfde materiaal uitgevoerd, nieuwe spoelbak (Franke), nieuwe kraan (Franke), nieuwe kookplaat (Siemens) met daarboven een praktische schuine afzuigakap (Franke) deze is zeer geschikt voor mensen met verschilende lichaamslengte, nieuwe combi oven (Siemens), nieuwe koeler (Siemens), hier is ook een vaatwasser extra bij geinstalleerd na opoffering van een keuken kastje, delichtlijsten en plinet zijn in R.V.S. kleur uitgevoerd.

renovatie blad in keuken houten

Hier is goed te zien dat je met de juiste materialen en dus renovatie een keuken als nieuw kan realiseren. Nieuw Ceramistone blad goed in harmonie met de rest van de keuken en het interieur. Nieuwe oven, kookplaat en afzuigkap maken het geheel af!

wit keramiek blad in Laren

Bij deze aanpassing is het hang en sluitwerk vervangen dus nieuwe schanieren, lades met bestekinzet, afvalemmer. Nieuwe kookplaat en er is gekozen ceramistone wit blad met spoelbak hetzelfde uitgevoerd als het blad. Zoals u ziet een strak en prachtig eind resultaat.

keuken aanpassing Bunnik

Hier is gerenoveerd in de breedste zin van het woord met behoud van de witte fronten. Hier is gekozen voor een ceramistone blad, verangen van afzuigkap, kookplaat en oven. Nieuwe lades, schanieren, grepen, nieuwe plint,kraan en spoelbak.Ceramiston is een innovatief Keramisch plaatmateriaal vervaardigt uit natuurlijke grondstoffen. Dit materiaal heeft bijzondere eigenschappen. Het is namelijk krasvast, hygienisch en bestand tegen sterke zuren en agressieve middelen. Daarnaast is het in hoge mate bestand tegen hitte.

van wit naar hoogglans rood

Bij deze keuken is de hele uitstraling aangepakt behalve het aanrechtblad. Dus nieuwe fronten, diverse aanpassingen aan interieur, rugwand, nieuwe luifel en spiegelplaatsing.

keuken in Houten van mat naar hoogglans

de grootste verandering aan deze keuken is de uitstraling matte fronten naar hoogglans HPL fronten. Ook is hier apparatuur en hang-en sluitwerk vervangen. Het eind resultaat is nu in harmonie met de rest van het interieur.

praktische keuken aanpassing in Bilthoven

De mogelijkheid is er om een praktische invulling van de keukenkasten te realiseren, bijvoorbeeld van legplank naar draaiplateau en van legplank naar uittrekvoorraad.

renovatie keuken Zeist

Bij deze renovatie is gekozen voor een hoogte verschil in het kook-en spoelgedeelte. Ook is er een nieuw kunstof werkblad opgekomen, nieuwe fronten en grepen en nieuwe apparatuur.

renovatie keuken Wijk bij Duurstede

gerenoveerde keuken weer als nieuw
Realisate: Kokendheet | © copyright 2016 Keukenrenovatie Arnold van Dam | CMS