De perfecte optelsom van een kookplaat, afzuiging en inspiratie. 

Het Siemens inductionAir systeem combineert twee geweldige apparaten: een flexInduction kookplaat met revolutionaire geïntegreerde afzuiging. Het ruimtebesparende concept creëert nieuwe mogelijkheden zodat er altijd precies de gewenste keukenopstelling kan worden gecreëerd.

Ongeëvenaard design.
Het design van het inductionAir systeem sluit perfect aan bij de hedendaagse keukenconcepten. De kookplaat en een geïntegreerde afzuigkap komen perfect samen in één apparaat met een elegant en oogstrelend design. De geïntegreerde afzuiging is qua design en bediening helemaal in lijn met de inductiekookplaat. Complexe technologie verwerkt in een doordacht ontwerp.

Functioneel geïntegreerd.
Het inductionAir systeem is gemakkelijk te installeren en vereist weinig ruimte. Het merendeel van de kastruimte onder het werkblad blijft behouden en kan worden gebruikt voor standaard formaat laden. Hierdoor blijft de benodigde opbergruimte voor pannen en overig keukengerei behouden.

Impressie Siemens studioLine kookplaten met afzuiging serie

inductionAir.
Het inductionAir systeem is voorzien van twee flexZones waarop met meerdere pannen tegelijk of met een teppanyaki of grillplaat kan worden gekookt. Hierbij hoeft geen rekening gehouden worden met vaste ronde kookzones. De kookplaat is zeer eenvoudig te bedienen met de intuïtieve Dual lightSlider die er niet alleen mooi uitziet maar ook handig is in gebruik. Om het nog gemakkelijker te maken is het systeem voorzien van diverse sensoren. Zo is er de braadSensor Plus die ervoor zorgt dat vlees nooit meer aanbakt. Daarnaast is er de kookSensor waarmee het overkoken van een pan tot het verleden behoort. Tot slot is er de climateControl sensor die de afzuiging automatisch aanpast op de hoeveel kookdamp en geurtjes die vrijkomen tijdens het koken.

combiAir.
Naast de zeer uitgebreide inductionAir kookplaat is er ook de combiAir kookplaat. Deze kookplaat is voorzien van hetzelfde afzuigsysteem als de inductionAir. Verder biedt de combiZone aan de linkerkant u de mogelijkheid om de twee grote ronde kookzones aan elkaar te koppelen zodat u ook kunt koken en bakken met grotere pannen. De kookplaat bedient u via de gebruiksvriendelijke touchSlider.

Andere merken zijn ook mogelijk

U kunt met ons alle kanten op we beschikken over een scala van andere merken die we kunnen aanbieden waaronder Wave, Atag, Liebherr, Franke, Axiair, Miele, Bosch, Neff, Quooker, Gaggenau, Plasmamade en nog veel meer.

Complete Siemens studioLine serie

studioLine ovens

studioLine kookplaten
studioLine kookplaten
(freeInduction)

studioLine kookplaten
met afzuiging

studioLine vaatwassers

studioLine afzuigkappen

studioLine koelkasten

Siemens Home Connect

Interesse?

Voor een passend advies kom ik daarom graag bij u thuis om de situatie te bekijken en beoordelen.