Een nieuwe definitie van schoonheid.
Fascinerend vanaf de eerste indruk:

de nieuwe studioLine ovens.

De nieuwe Siemens studioLine ovens bieden van alles alleen het allerbeste. Vernieuwende technologie, hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Dat is te zien, te voelen, en vooral: naar eigen wens te combineren. Doordat de hoogte van het bedieningspaneel van de apparaten gelijk is kunnen de apparaten vrij worden gecombineerd.

Perfect design bestaat: blackSteel.
De nieuwe studioLine ovens zijn hoogwaardig afgewerkt met blackSteel; een extra donkere versie van geborsteld RVS. Daarnaast zijn de ovens voorzien van een roestvrijstalen draaiknop en extra donkere ovendeur. De verschillende elementen zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een prachtig geheel.

Koken als een professional met de sous-vide functie.
Met de sous-vide functie op de Siemens studioLine stoom ovens kunnen professionele kookresultaten thuis worden behaald. Met behulp van deze functie kunnen vacuüm verpakte ingrediënten met behulp van stoom langzaam worden gegaard op een lage temperatuur (tussen 50-95 ℃) . Gerechten behouden bij deze unieke bereidingswijze alle vitaminen en mineralen wat zorgt voor een unieke smaakbeleving.

Daarnaast introduceert Siemens exclusief voor studioLine, een vacumeerlade waarmee gerechten vacuüm kunnen worden getrokken en daarna met de sous-vide functie in de stoomoven op lage temperaturen kunnen worden bereid.

Impressie Siemens studioLine ovenserie

Reinigen van de oven.

Met activeClean® reinigt de oven zichzelf.
Het reinigingssysteem activeClean® klinkt bijna te mooi om waar te zijn: met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf. Het automatische programma maakt gebruik van pyrolyse, dat de aanwezige etensresten onder hoge temperatuur tot as verbrandt. Efficiënter en makkelijker kan niet, vooral omdat de braadsledes, bakblikken en de telescopische rails van de oven zijn uitgevoerd in pyrolysebestendig materiaal. Er hoeft vervolgens alleen nog maar een doekje door de oven gehaald te worden.

ecoClean katalyse: terwijl u bakt, reinigt uw oven zichzelf.
Een ecoClean-katalysewand reinigt zichzelf wanneer u de oven gebruikt. Op de ecoClean-wand zit een speciale coating van poreus keramiek. Deze absorbeert vuil en vetspetters en breekt ze af bij een hoge temperatuur. De luxere ovens zijn uitgerust met ecoClean Plus: katalytische plafond achter-, en zijwanden.

Optimaal overzicht met  TFT-Touchdisplay Plus
De studioLine ovens zijn altijd voorzien van een TFT-display met een hoog contrast en hoge resolutie. Ook zijn er modellen beschikbaar met het TFT-Touchdisplay en TFT-Touchdisplay Plus. Deze grotere displays zijn niet alleen een lust voor het oog maar geven ook de menustructuur en functies perfect weer.

VarioSpeed en coolStart zorgen voor snelheid.
Met de innovatieve varioSpeed bakovens hoeft de bereidingstijd geen belemmering meer te zijn om een favoriet ovengerecht te maken. Bij varioSpeed wordt naast de gebruikelijke manier van bereiding ook de geïntegreerde magnetron gebruikt. De bereiding van gerechten wordt tot 50% versneld, zonder dat dit ten koste gaat van de perfecte kwaliteit. coolStart maakt het daarbij mogelijk om gerechten vanuit bevroren toestand meteen op te warmen, zonder eerst te hoeven voorverwarmen.

Andere merken zijn ook mogelijk

U kunt met ons alle kanten op we beschikken over een scala van andere merken die we kunnen aanbieden waaronder Wave, Atag, Liebherr, Franke, Axiair, Miele, Bosch, Neff, Quooker, Gaggenau, Plasmamade en nog veel meer.

Complete Siemens studioLine serie

studioLine ovens

studioLine kookplaten
studioLine kookplaten
(freeInduction)

studioLine kookplaten
met afzuiging

studioLine vaatwassers

studioLine afzuigkappen

studioLine koelkasten

Siemens Home Connect

Interesse?

Voor een passend advies kom ik daarom graag bij u thuis om de situatie te bekijken en beoordelen.