Meer mogelijkheden met Home Connect.
Extra gemak en nog meer flexibiliteit: ervaar het dankzij de Siemens huishoudelijke apparaten die over WiFi beschikken. U bedient ze eenvoudig met de Home Connect app. Verwarm de oven voor terwijl u nog in de supermarkt staat. Of zet de verlichting van
uw afzuigkap vanaf de eettafel aan, en laat deze van kleur veranderen.

Daarbij biedt Home Connect hulp bij eventuele technische problemen. Siemens experts kunnen, uiteraard pas na toestemming van de gebruiker, het apparaat op afstand uitlezen om zo het probleem te analyseren en wellicht te verhelpen. Laat verschillende Home Connect apparaten met elkaar communiceren, voor nog meer gebruiksgemak. Denk hierbij aan de Home Connect afzuigkap, die automatisch begint met afzuigen wanneer de kookplaat ingeschakeld wordt.

Impressie Siemens Home Connect

Maak verbinding met andere slimme apparaten.

Via de Home Connect app krijgt u toegang tot een uniek netwerk van partnerdiensten op uiteenlopende gebieden. Of het nu gaat om digitale thuishelpers, spraakbesturing, lichtsensoren of energiebeheer – door de services en applicaties van Home Connect partners te koppelen, maakt u uw leven nog makkelijker.

Creëer een geheel eigen scenario, en koppel handelingen van verschillende slimme apparaten aan elkaar. Start de zondagochtend bijvoorbeeld met een scenario waarbij de oven voorverwarmt voor het bakken van een croissant, uw favoriete muziek begint te spelen, de verlichting aangaat en er een vers kopje espresso wordt gezet – met slechts één druk op de knop.

Andere merken zijn ook mogelijk

U kunt met ons alle kanten op we beschikken over een scala van andere merken die we kunnen aanbieden waaronder Wave, Atag, Liebherr, Franke, Axiair, Miele, Bosch, Neff, Quooker, Gaggenau, Plasmamade en nog veel meer.

Complete Siemens studioLine serie

studioLine ovens

studioLine kookplaten
studioLine kookplaten
(freeInduction)

studioLine kookplaten
met afzuiging

studioLine vaatwassers

studioLine afzuigkappen

studioLine koelkasten

Siemens Home Connect

Interesse?

Voor een passend advies kom ik daarom graag bij u thuis om de situatie te bekijken en beoordelen.