Werkblad of rugwand vervangen

Het werkblad vervangen kan diverse redenen hebben. U wilt vernieuwen omdat het “versleten is”, niet meer uw smaak of omdat u een heel ander materiaal wilt met nieuwe uitstraling als gevolg.

Het is dis belangrijk als allen het blad vervangen word, gekeken moet worden naar de kleur en uitstraling of dit bij de rest van de keuken past. In keukenbladen hebben we diverse keuzes.

Het HPL blad is het blad met houten binnen kern en een kunststof toplaag met diverse randafwerkingen als opties. Dit blad is wel gevoeliger voor krassen, hete pan en vocht maar is wel goedkoop.

De “hufterproof” invulling kunnen we maken met het keiharde keramiek. Dit materiaal is hitte bestendig, zuurbestendig, kras vast, erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te reinigen.

Alle andere materialen die gebruikt kunnen worden bijv. Terazzo, beton, massief hout, kunststof, roestvrij staal, composiet en graniet/natuursteen moeten het afleggen met het “hufterproofe” t.o.v. keramiek.

Alle andere invullingen zijn natuurlijk mogelijk maar dan wil ik wel graag de voordelen en de nadelen met u bespreken.

Het vervangen van het blad geeft aan uw keuken toch een geheel andere uitstraling. Het eind resultaat moet toch geheel naar uw zin zijn en daarom is goed advies en begeleiding de basis van onze , u en mijn voldoening aan het eind van de montage

Afspraak maken

Neem even contact met mij op voor een afspraak. Ik inventariseer wat ik voor uw keuken kan betekenen.